torstai, 30 toukokuun, 2024

Turun Pernon päiväkotirakennuksen palon tutkinta etenee – palokiinteistölle ei saa mennä

Turku. Lounais-Suomen poliisi on edennyt Turun Pernossa tapahtuneen päiväkotipalon tutkinnassa. Poliisi sai ilmoituksen tulipalosta puoli yhdeksän aikaan perjantai-iltana12.4.

Poliisi tutkii asiaa tässä vaiheessa rikosnimikkeellä tuhotyö, mutta rikosnimike voi vielä muuttua tutkinnan edetessä. Teosta epäillään kolmea alle 18-vuotiasta nuorta, kertoo poliisi.

– Kuulusteluissa on selvinnyt, että tapahtumapaikalla nuoret leikkivät tulella, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja, komisario Juhani Malmberg Lounais-Suomen poliisilaitoksen ennalta estävän toiminnon yksiköstä.

Esitutkinnassa selvitetään muun muassa se, olisiko tulipalo voinut edetä lähistöllä sijaitseviin rakennuksiin. Lisäksi poliisi selvittää tapaukseen liittyvät korvausvaatimukset.

Palokiinteistölle ei saa mennä

Poliisi muistuttaa, että palokiinteistölle ei saa mennä. Kiinteistö on purkukohde ja alueella liikkuminen ei ole turvallista muun muassa palovaurioiden takia. Erityisesti tapahtuma-alueen lähellä sijaitsevissa perheissä huoltajien tulee keskustella asiasta lastensa kanssa.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT