Lahti. Poliisilla on Patomäessä piiritystilanne ja poliisi on eristänyt kohteena olevan asuintalon. Ei aiheuta välitöntä vaaraa ulkopuolisille. Tilanne on poliisin hallussa ja paikalla on noin 10 partiota. (Twitter)

Poliisi pyytää sivullisia välttämään Lokinkadulla sijaitsevan tapahtumapaikan läheistä aluetta. Poliisi on joutunut poistamaan alueelta paikalle tulleita ihmisiä. (Twitter)

Alueella tilapäinen lentokielto yhden kilometrin säteellä Lahden Lokinkadusta. Poliisi pyytää sivullisia välttämään aluetta operaation turvaamiseksi, poliisi on tiedottanut tänään aamupäivällä Twitterissä.

Lisätty kello 12.00:

Piiritystilanne jatkuu Lahden Patomäessä ja eristetyssä asuintalossa on yksi aseistautunut henkilö. Asunnossa ei ole muita ihmisiä. Poliisi pyrkii ratkaisemaan tilanteen rauhanomaisesti. (Twitter)

Lisätty kello 13.00:

Aamuyöstä ennen viittä alkanut Patomäen piiritystilanne sai alkunsa epäillyn henkilön suusanallisista uhkauksista. Aamupäivän tapahtumien perusteella henkilöä ei toistaiseksi ole syytä epäillä törkeistä rikoksista. (Twitter)

Aiheeseen liittyen