keskiviikko, 6 joulukuun, 2023

Vahvassa humalassa henkilöautolla polttoainejakajaa päin Porissa, huumekuskejakin liikenteessä

Pori. Vahvassa humalassa ollut kuljettaja törmäsi henkilöautolla päin polttoainejakajaa Porissa sunnuntaina. Poliisi tavoitti liikenteestä myös huumeiden vaikutuksen alaisia kuljettajia, kertoo Lounais-Suomen poliisilaitoksen tiedote.

Lounais-Suomen poliisipartio sai hätäkeskukselta sunnuntaina 15.10. kello 19 aikaan ilmoituksen, jonka mukaan henkilöauto oli törmännyt Porissa polttoainejakajaa päin ja kuljettaja vaikutti päihtyneeltä. Partio meni paikalle ja puhallutti autoa kuljettaneen miehen. Puhalluskokeen tulos oli lähes 1,5 promillea. Mies kuljetettiin poliisiasemalle verinäytteiden ottamista varten. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

***

Partio suoritti liikenteenvalvontaa lauantai yönä kello yhden aikaan ja havaitsi Maanmittarinkadulla epävarmasti ajaneen henkilöauton. Partio pysäytti auton ja puhallutti kuljettajana olleen miehen. Puhalluskoe näytti nollaa, mutta hänelle tehty huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineille. Mies kuljetettiin poliisiasemalle verikokeisiin. Hänellä ei ollut ajo-oikeutta. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

***

Hätäkeskus ilmoitti partiolle lauantaina kello 19 aikaan Kiertokadulla ajavasta henkilöautosta, jonka kuljettaja on päihtynyt. Partio tavoitti kyseisen auton Ruosniemestä. Kuljettajana oli mies, joka puhalsi seulonta-alkometriin nolla lukeman. Mies vaikutti kuitenkin hyvin päihtyneeltä, joten hänet otettiin kiinni ja vietiin verikokeisin. Hänet määrättiin myös väliaikaiseen ajokieltoon. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT