sunnuntai, 21 huhtikuun, 2024

Vahvasti aseistautunut mies ajoi henkilöautolla poliisia karkuun Riihimäellä

Riihimäki. Tiistaina 19.3. kello 17.00 aikaan partio havaitsi Riihimäellä Peltosaaressa henkilöauton, jonka kuljettajan he tiesivät ajo-oikeudettomaksi. Partio seurasi autoa V.I Oksasen kadulle, jossa poliisiautoon kytkettiin pysäytysvalot päälle. Auto kääntyi välittömästi vasemmalle Erkyläntielle ja kiihdytti voimakkaasti nopeuttaan, välittämättä pysäytysvaloista, kertoo poliisi.

Auto kiihdytti pahimmillaan taajama-alueella nopeudeksi 114 km/h, kun kyseisessä kohdassa on nopeusrajoitus 30 km/h. Auto ohitteli holtittomasti ja kovalla nopeudella edellä ajavia autoilijoita. Erkonkyläntien ja Uhkolantien kiertoliittymää ennen lähti pakeneva auto heittelehtimään, mutta kuljettaja onnistui ajamaan kiertoliittymän läpi ja jatkoi kovalla nopeudella Erkonkyläntietä. Hausjärven puolella loppui kuljettajalta ajotaito ja hän suistui ajoradalta ulos vasemmalle puolelle tietä jääden lumipenkkaan kiinni.

Autosta kiinniotettiin 44-vuotias mies, jolla ei ollut ajo-oikeutta. Mies puhalsi nollat seulonta-alkometriin, mutta huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumeita. Miehen housunkauluksen alta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä kaksi luvatonta ladattua käsiasetta. Mies kiinniotettiin ja verikokeen jälkeen hänet toimitettiin poliisivankilaan.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT