perjantai, 14 kesäkuun, 2024

Vakava liikenneonnettomuus Nurmijärvellä – auto osui tienlaitaa kulkeneeseen jalankulkijaan

Nurmijärvellä Lopentiellä tapahtui eilen tiistaina 30.1.2024 iltapäivällä vakava liikenneonnettomuus, jossa yksi henkilö sai vakavia sairaalahoitoa vaativia vammoja.

– Poliisin partio sai hätäkeskuksen kautta tehtävän kohteeseen noin kello 13.47. Ilmoituksen mukaan pakettiauto oli osunut jalankulkijaan. Tehtävälle liittyi myös useita ensihoidon ja pelastuksen yksiköitä, kertoo rikosylikomisario Anssi Murto.

Paikan päällä partiolle selvisi, että pakettiauton kuljettaja oli ajanut Lopentietä pohjoisen suuntaan. Kuljettaja kertoi auringon paistaneen kuljettajan puoleiseen peiliin ja häikäisseen häntä estäen siten näkyväisyyttä. Kuljettaja oli havahtunut törmäykseen ja pysäyttänyt autonsa välittömästi. Tapahtumapaikalle pysähtyi myös toinen ajoneuvo, jonka kuljettaja soitti välittömästi hätäkeskukseen. Loukkaantunut jalankulkija toimitetiin sairaalaan hoidettavaksi.

– Onnettomuudessa vakavasti loukkaantunut jalankulkija on nuori nainen, joka oli paikalle pysähtyneen silminnäkijän mukaan kävellyt tien reunaa, pientareen puolella, Murto sanoo.

Onnettomuuden tutkinta on käynnistetty Itä-Uudenmaan poliisissa. Tapahtumapaikka kuvattiin eilen sekä kameralla että Dronella. Myös tutkijalautakunta teki eilen paikkatutkintaa kohteessa, tiedotteessa kerrotaan.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT