sunnuntai, 26 toukokuun, 2024

Väkivaltarikoksen uhri loukkaantui vakavasti ja tekijä kuoli poliisin luotiin Juupajoella

Juupajoki. Sisä-Suomen poliisilaitoksella on ollut tiistaina 16.4. käynnissä iso operaatio Juupajoella. Poliisin mukaan epäilty ampui yksityisasunnossa ja ammuttu loukkaantui vakavasti.

Epäilty pakeni tämän jälkeen autolla poliisia ja jäi lopulta kiinni. Poliisi käytti piikkimattoa ajoneuvon pysäyttämiseen. Ajoneuvo saatiin pysäytettyä Juupajoen Niemelänperän kohdalla tiellä 66.

Pysäyttämisen jälkeen epäilty ampui poliisia kohti. Myös poliisi kertoi joutuneensa käyttämään tilanteessa asetta. Tämän seurauksena rikoksesta epäilty kuoli, kertoo Yle.

Tutkinnan tiedotusvastuu siirtyi Keskusrikospoliisille poliisin käytettyä asetta. Poliisin aseen käytön johtaminen kuolemaan on harvinaista Suomessa.

Tie 66 suljettiin Ruovedeltä Siikakankaantien ja Penttilänperäntien risteyksestä Juupajoelle Kallenautiontien ja Asemantien risteykseen. Tilanne on estänyt iltapäivän ajan liikenteen molempiin suuntiin.

Kuvituskuva, ei liity tapaukseen.

Tiedote 16.4. kello 16.40.

Poliisi sulki tieosuuden 66 aiemmin päivällä Ruovedeltä Siikakankaantien ja Penttilänperäntien risteyksestä Juupajoelle Kallenautiontien ja Asemantien risteykseen. Tiesulku tiellä 66 on purettu.

 Liikenne kulkee alueella normaalisti.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT