sunnuntai, 26 toukokuun, 2024

Henkilöauton ja jalankulkijan välinen onnettomuus Kouvolassa – poliisi pyytää havaintoja

Kouvola. Poliisi pyytää havaintoja maanantaina Kouvolassa Liikemiehenkadulla tapahtuneesta henkilöauton ja jalankulkijan välisestä onnettomuudesta.

Jalankulkija jäi maanantaina 15.04.2024 noin kello 11:25 toistaiseksi tuntemattoman henkilöauton töytäisemäksi suojatiellä. Jalankulkija oli ylittämässä Liikemiehenkatua suojatietä pitkin. Toistaiseksi tuntematon henkilöauto kääntyi Kivimiehenkadun suunnasta Liikemiehenkadulle ja törmäys tapahtui risteysalueella olevalla suojatiellä. Jalankulkijalle ei aiheutunut tilanteesta hoitoa vaativia vammoja.

Jalankulkijaan törmännyt henkilöauto oli pysähtynyt tapahtumapaikalle, mutta jatkanut sitten matkaansa. Henkilöauto oli väriltään valkoinen ja sitä kuljetti mieshenkilö.

Poliisi pyytää henkilöauton kuljettajaa, tapahtuman silminnäkijöitä tai muuta tapahtuneesta tietäviä ottamaan yhteyttä poliisiin.

Tapaukseen liittyvät havainnot pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 050 447 9574.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT