lauantai, 13 heinäkuun, 2024

Vuosi vaihtui Hämeen poliisin työmaalla kiireisesti – häiriöt, kotitehtävät ja rattijuopot työllistivät

Hämeen poliisilla oli yhteensä 290 tehtävää vuorokauden aikana. Henkilön suojaamiseksi tai häiriökäyttäytymisen vuoksi poliisin säilytystiloissa oli 20 henkilöä. Yöllä poliisia työllistivät kotitehtävät, yleisillä paikoilla tapahtuneet häiriöt ja rattijuopumukset, raportoi Hämeen poliisilaitos.

Hollolassa sunnuntai iltapäivänä 31.12. Valtatie 12:sta noin 40-vuotias mies kuljetti henkilöautoa lännen suuntaan. Poliisi mittasi auton nopeudeksi 147 km/h, nopeusrajoituksen ollessa 80 km/h. Auto pysäytettiin ja selvisi, että miehellä ei myöskään ollut ajo-oikeutta. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lahdessa sunnuntai-iltana klo 23 aikaan partiota vastaan tuli Ala-Okeroistentiellä henkilöauto, jonka haltija liittyi meneillään olevaan poliisitehtävään. Auto pysäytettiin Kärpäsenkadulle ja kuljettajana ollut noin 30-vuotias mies puhalsi alkometriin 0.55 mg/l. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Lahdessa maanantaina klo 02 aikoihin partio pysäytti Kastanjakadulla henkilöauton, jota kuljetti noin 40-vuotias nainen. Naiselle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Autosta löytyi myös vähäinen määrä huumausainetta. Naista epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Riihimäellä sunnuntaina kello 22 jälkeen partio pysäytti Kauppakadulla henkilöauton, jota kuljetti noin 20-vuotias mies. Mies oli ajokiellossa ja hänelle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen huumausaineille. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Hausjärvellä maanantaiyönä klo 01 jälkeen partio pysäytti Kalliontiellä henkilöauton. Autoa kuljettanut yli 50-vuotias mies puhalsi alkometriin 2.19 promillea ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT