lauantai, 2 maaliskuun, 2024

Yksi ihminen tuli Venäjältä Suomeen metsän kautta lauantaina – yksi kiipesi aidan yli

Vaalimaa. Yksi ihminen ylitti luvatta Suomen ja Venäjän välisen maastorajan lähellä Vaalimaan rajanylityspaikkaa, kertoo Kaakkois-Suomen rajavartiosto.

Rajavartiosto havaitsi luvattoman rajanylityksen eilen 16.12. iltaseitsemän jälkeen.

Henkilö tuli Venäjältä metsän kautta Suomeen ja haki turvapaikkaa.

Aiemmin lauantaina yksi ihminen kiipesi rajanylityspaikan aidan yli Suomen puolelle.

3 KOMMENTTIA

 1. ei muuta kuin batiikki-noitien lämpimään syliin ja disco fyrckaa kavereille plakkariin, kyllä rasisti suomi poika maksaa veroja auliisti veckuleille, maksanhan jo 45,5% veroa +eläkemaksut päälle ja muuta sceidaa, ihan sama, kun on mädät globaalin päättäjät ilman veronmaksajien mandaattia keksineet rapauttaa tom of finlandia,n, kohta pitää realisoida omaisuus ja muuttaa unkariin.

  6
  • Luulisi että tuohon tuloveroprosenttiin olisi pitänyt opetella kirjoittamaan edes auttavasti. Mutta se toki kertoo yhteiskuntamme hienoudesta, että kirjoitustaidotonkin pääsee hyviin tuloihin käsiksi. Siksipä näillä rajan yli tulevilla on hieno tulevaisuus edessä. Samoin meillä yhteiskuntana, kun otetaan tuolta satatuhatta kirjoitustaidotonta kasvattamaan kassaamme 45,5% veroasteella.

   0
 2. Tämähän oli nähtävissä ja aivan oman hallituksemme masinoima. Antakaas kun avaan: 2 viikon määräaikainen rajasulku. 2viikkoa rauhallista rajalla, mutta sillä aikaa kaikui kutsuhuuto lähi-itäläisten kännyköissä: tulkaa rajalle 2 viikon päästä niin pääsette sisään ja jos ette pääse niin lisäjoukkoja lähi-idästä on jo matkalla loputtomana virtana. Meillä on 1300 km rajaa ja kun lähi-itä alkaa vyöryä, ei ole paljoakaan tehtävissä, tullaan raja-aseman yli ja metsän/järvien kautta rajan läpi kuten Paavon karttasulkeisista pystyimme toteamaan. Jos tavallinen mistään mitään ymmärtämätön tyhmä kansalainen tämän kykeni päättelemään, niin vieläkö kuvitellaan, että hallituksessa on vain tyhmiä. Varsinkin kun muistetaan mitä Orpopersut tekivät männä vuosina, silkkaa tyhmyyttäänkö vai saneltujen tavoitteellisten askelmerkkien mukaan loputon kolikon kilinä salkuissaan. Tuo kahden viikon sulku-kutsuhuuto on hallituksen, jota johdetaan ulkoa (kuten Sariinin Mariininkin), aikaansaannos. Jos sulku olisi toteutettu heti ja pysyvänä ei olisi tullut mitään painetta rajalle eikä raja olisi alkanut vuotaa (kaikki olisivat tienneet, että turha yrittää) joka tulee kiihtymään kunnes jännitteet räjähtää ja aito sota alkaa, pitää tämän verran pystyä päättelemään jokaisen. Sodalla ja pakoloisilla tienaa, mutta tienaaja ei ole kansa jonka kohdalle moinen masinoidaan. Kaikkien pommien ym jälkeen meidän maa ei ole enää kaunis ja puhdas. Ja ei, en todellakaan ole unohtanut Putlerin vaikutusta, mutta haluan tuoda esille, että vaikuttimia on muitakin.

  3

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT