lauantai, 24 helmikuun, 2024

Kaksi erillistä pahoinpitelyä Turun kauppatorilla perjantaina alkuillasta

Turku. Lounais-Suomen poliisin vastaanotti perjantai-iltana 15.12. noin kello 18.20 hätäkeskukselta tehtävän, jonka mukaan kolme henkilöä tappelee Turun Kauppatorilla. Poliisin saapuessa tapahtumapaikalle henkilöt olivat rauhoittuneet. Asianosaisten henkilöllisyydet ovat poliisin tiedossa ja asiassa on aloitettu esitutkinta, jossa tutkittavani rikosnimikkeinä ovat epäilty näpistys ja pahoinpitely, kertoo poliisi.

***

Noin kello 20.45 hätäkeskukseen ilmoitettiin jälleen useiden henkilöiden välisestä tappelusta Turun Kauppatorin edustalla. Poliisin saapuessa tapahtumapaikalle tilanne saatiin nopeasti rahoitettua. Tapahtumapaikalla saadun selvityksen perusteella tekijän epäillään kohdistaneen väkivaltaa kahteen eri henkilöön. Poliisi on ottanut yhden henkilön kiinni rikoksesta epäillyn asemassa ja hänen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn.

Perjantai alkuillasta tapahtuneilla teoilla ei toistaiseksi epäillä olevan yhteyttä toisiinsa. Poliisi toivoo, että väkivaltaista materiaalia sisältäviä videoita ei jaeta sosiaalisessa mediassa. Videot saattavat liittyä käynnissä oleviin esitutkintoihin ja tapauksiin, jotka ovat siirtyneet jo syyteharkintaan. Poliisi pyytää hienotunteisuutta uhreja kohtaan ja toivoo, että videoita ei jaeta eikä niille anneta näkyvyyttä.

Tapahtumista mahdollisesti kuvatuilla videotallenteilla saattaa olla merkitystä rikoksen selvittämisessä. Henkilöitä, joilla on hallussaan itse kuvattuja videotallenteita tapahtumista, pyydetään ilmoittautumaan poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi

1 KOMMENTTI

  1. Emme me kaikki sentään ole k yttäänässänaapureittemme tekemisiä,nyt kun koirat ovat rekisterissä,tuleeko meille ihmisille kuin kiina kamerat?

    0

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT