Lahti. Perjantai aamuna noin kello 5.00 aikaan sai partio ilmoituksen henkilöautosta, joka oli Lahdessa Rajakadulla keskellä tietä käynnissä ja sisällä autossa kuljettajan paikalla nuokkuu mies kuola valuen pitkin poskea, kertoo poliisi.

Partion tullessa kohteeseen, oli sairaankuljetus jo tarkastanut miehen ja todennut tämän olevan muuten kunnossa, mutta vahvasti huumausaineiden vaikutuksen alaisena, eikä mies tarvinnut sairaankuljetuksen palveluita. Partio otti miehen kiinni ja alkoi selvittää tapausta.

Auton rekisterinumeron perusteella selvisi, että auto ei ollut kuljettajana toimineen miehen omistama. Partio tavoitti auton omistajan, joka kertoi vieneensä auton aikaisemmin perjantaina huoltoon Lahden keskustassa sijaitsevaan liikkeeseen. Partion mennessä huoltoliikkeelle, selvisi siellä, että liikkeeseen oli murtauduttu ja liikkeestä oli anastettu kyseinen auto sekä erilaisia huoltotarvikkeita, jotka löytyivät anastetusta autosta.

Auton ja tavarat anastanut reilu 20-vuotias mies kiinniotettiin epäiltynä moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen, varkauteen, rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, raportoi poliisi.

Kuvituskuva.

Aiheeseen liittyen