maanantai, 17 kesäkuun, 2024

Hämeessä muutama näpistelijä ”unohti” maksaa kassalla osan tuotteista

Riihimäki. Torstaina 23.5. kello 12.00 aikaan jäi Riihimäellä Voimalakadulla sijaitsevassa tavaratalossa näpistyksestä kiinni 56-vuotias mies. Mies oli ottanut tuotteita hyllyistä lähes 300 euron edestä ja laittanut ne kassiinsa. Kassalla mies oli maksanut vain muutaman tuotteen ja jättänyt maksamatta tuotteita 255 euron arvosta. Vartijat kiinniottivat miehen ja ilmoittivat asiasta poliisille.

Hämeenlinna. Kello 13.15 aikaan jäi Hämeenlinnassa Eteläkadulla sijaitsevassa kauppakeskuksessa kiinni näpistyksestä 36-vuotias nainen. Nainen oli ottanut liikkeestä erilaisia koruja noin 45 euron arvosta ja piilottanut niitä rintaliiveihinsä, sekä taskuihinsa. Nainen on jäänyt viimeisen vuoden aikana kiinni erilaisista omaisuusrikoksista kahdeksan kertaa. Naisella oli myös perässään kaksi etsintäkuulutusta, kertoo poliisi.

Lahti. Kello 16.30 aikaan jäi Lahdessa Alasenkadulla sijaitsevassa kaupassa kiinni näpistyksestä 54-vuotias nainen. Nainen oli ottanut kaupan hyllyistä erilaisia elintarvikkeita. Nainen maksoi kaikki muut tuotteet kassalla, paitsi 143 euron arvoisen naudan sisäfileen. Myyjä havaitsi näpistyksen ja esti naisen poistumisen sekä soitti poliisit paikalle.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT