Poliisi sai lauantaina aamuyöstä ilmoituksen Joensuun Kiihtelysvaarasta kadonneesta 65-vuotiaasta Heikki Piiroisesta. Etsintöjä on jatkettu koko lauantain ajan ja apuna on ollut muun muassa vapaaehtoinen pelastuspalvelu, rajavartiolaitos ja puolustusvoimien helikopteri. Ponnisteluista huolimatta Piiroista ei ole löydetty.

Piiroinen on hyvin hoikka ja pituudeltaan alle 170-senttinen. Hänellä on harmaat hiukset ja toisessa korvassa kuulolaite. Piiroisen arvellaan liikkuneen hopeanharmaalla miesten polkupyörällä, mutta on mahdollista, että hän liikkuu myös kävellen. Viimeisin havainto Piiroisesta on, kun hän oli ollut pyöräilemässä Kiihtelysvaarasta Oskolan suuntaan. Piiroisen päällä olevasta vaatetuksesta ei ole tietoa. Hänen matkapuhelimensa ei ole päällä, eikä ole tietoa siitä, mihin Piiroinen olisi mahdollisesti pyrkimässä.

Poliisi pyytää edelleen pienimpiäkin havaintoja Heikki Piiroisesta perjantai-illasta klo 22:00 lähtien. Havainnot voi ilmoittaa suoraan hätäkeskukseen, sähköpostiosoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai virka-aikana poliisipäivystykseen numeroon 0295 415 455.

Aiheeseen liittyen