perjantai, 14 kesäkuun, 2024

Kanta-Hämeessä jäi ajo-oikeudettomia kiinni poliisin liikennevalvonnassa

Hämeenlinna. Tiistai aamuna 26.12. klo 08 jälkeen partio sai tehtävän Helsinki-Tampere valtatieltä, minkä mukaan henkilöauto tulee kovalla nopeudella Riihimäeltä kohti Hämeenlinnaa. Kun partio odotti autoa moottoritien huoltovälissä, sitä lähestyi muuta liikennettä ohittaen henkilöauto, jonka nopeudeksi mitattiin 143 km/h. Auto pysäytettiin ja kuljettajaksi osoittautui alle 20-vuotias mies. Miehellä ei ole ajo-oikeutta, huumepikatesti osoittautui positiiviseksi kannabikselle ja hänellä oli kuulustelu etsintäkuulutuksia perässä. Mies otettiin kiinni ja häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Riihimäellä tiistai-iltana partio pysäytti V.I Oksasen kadulle henkilöauton, jota kuljetti 60-vuotias nainen. Nainen oli ajokiellossa. Naista epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Riihimäellä tiistai-iltana partio pysäytti Mattilantiellä vastaan tulleen henkilöauton. Autoa kuljetti ajokiellossa oleva noin 50-vuotias mies. Miehelle suoritettu huumausainepikatesti oli positiivinen amfetamiinin ja bentsodiatsepiinien osalta. Miehellä oli vuoden sisällä kolme aiempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta. Miestä epäillään jälleen kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, sekä rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta, raportoi Hämeen poliisilaitos.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT