Lahti. Maanantaina 2.8. noin kello 1.30 aikoihin Mukkulassa Timonpolulla yritti poliisi  pysäyttää autoa tarkastusta varten. Partio tunnisti autoa kuljettavan henkilön kortittomaksi noin 30-vuotiaaksi mieheksi.

Pitkän ja monivaiheisen takaa-ajon jälkeen Mäklöörinkadulta auto kääntyi oikealle kevyenliikenteenväylälle, josta auto jatkoi nurmialueen poikki kapeaa kevyenliikenteenväylää pitkin kohti Timonkatua. Timonkadulla partio menetti näköyhteyden autoon. Partio ajoi Timonkatua pitkin Vanhatielle asti, mutta ei havainnut enää autoa.

Lähietsinnässä auto löytyi ja kuljettaja auton läheltä. Pakoon ajanutta miestä epäillään Törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta. Autoon oli myös kiinnitetty siihen kuulumattomat rekisterikilvet ja auton omistussuhde on epäselvä. Mies on myös jäänyt 34 kertaa vuoden sisällä kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja suurimpaan osaan kiinnijäämisiin on liittynyt myös huumeet, tiedottaa Hämeen poliisi.

Kuvituskuva.

Aiheeseen liittyen