tiistai, 25 kesäkuun, 2024

miestä puukotettiin Polvijärven keskustassa – epäilty vangittu

Polvijärvi. Poliisi sai hätäkeskukselta 18.5.2024 noin kello 02.45 aikaan tehtävän, jonka mukaan henkilöä oli puukotettu Polvijärven keskustassa useita kertoja, kertoo poliisi.

Tapahtumapaikalle meni ensihoidon yksiköitä ja useita poliisipartioita. Tapahtumapaikalta löydettiin puukotuksen uhri, 35-vuotias mies. Miestä oli puukotettu useita kertoja keskivartalon alueelle. Miehelle annettiin tapahtumapaikalla ensiapua ja hänet kuljetettiin tapahtumapaikalta jatkohoitoon Kuopion yliopistolliseen sairaalaan. Puukotuksen uhriksi joutunut mies on jo päässyt pois sairaalahoidosta.

Teosta epäilty 55-vuotias mies tavoitettiin Polvijärven keskustan alueelta noin kaksi tuntia epäillyn teon jälkeen ja hänet on pidätetty. Pohjois-Karjalan käräjäoikeus vangitsi miehen 21.5.2024 todennäköisin syin rikoksesta epäiltynä tapon yrityksestä. Rikoksesta epäillyllä on useita aiempia tuomioita erilaisista väkivaltarikoksista.

Poliisi jatkaa asian esitutkintaa. Syyte tässä asiassa on nostettava 9.8.2024 mennessä.

1 KOMMENTTI

  1. Tuollaisia höhöjä riittää kyllä Pohjois- Karjalassa ihan riittämiin. Se kun alkoholi ja huumeet esittävät pääosaa työttömyyden ja mielenterveysongelmien lisäksi. Nuo kun yhdistää, niin soppa on valmis.

    0

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT