sunnuntai, 16 kesäkuun, 2024

Naamioituneet mielenosoittajat estävät liikenteen Patrian tehtaalle Hämeenlinnassa

Hämeenlinna. Joukko naamioituneita mielenosoittajia kokoontui 4.6. aamupäivällä mielenilmaukseen puolustusalan konsernin Patrian Hämeenlinnan tehtaan lähistölle, kertoo Yle.

PATRIArkaatti palasiksi -ryhmä kertoo vastustavansa Suomen asevientipolitiikkaa, aseteollisuuden ympäristö- ja ilmastovaikutuksia ja yhteiskunnan militarisoitumista.

Paikalla on kolme eri joukkoa mielenosoittajia, joiden tarkoitus on häiritä Patrian tehtaan toimintaa tämän päivän aikana. Yhteensä mielenosoittajia on paikalla kuutisenkymmentä.

Ryhmä on asettunut tehtaan pää- ja takasisäänkäynneille. Yksi muutaman kymmenen ihmisen joukko on lisäksi tehtaalle johtavilla junaraiteilla estämässä kuljetukset tehtaalle.

Liikenne on tällä hetkellä täysin pysähdyksissä Hämeenlinnan yksikössä, mutta tällainen yhden päivän toiminta ei vaikuta tuotantoon, tehtaalta todetaan.

Kaikissa Patrian toimipisteissä on tällä hetkellä vahvistettu turvallisuuskäytäntöjä. Hämeenlinnassa paikalle on kutsuttu lisää vartijoita, kertoo Yle.

Kuvituskuva, ei liity tapaukseen.

2 KOMMENTTIA

  1. Naamioituneet?? Eikö Suomessa ole naamioituminen kiellettyä, niin miten nuo terroristit saavat naamioituneena häiriköidä tuolla. Laittakaa nuo idiootit nyt muutamaksi kuukaudeksi koppiin miettimään typeryyttään.

    4

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT