Riihimäki. Hätäkeskus ilmoitti poliisille keskiviikkoaamuna, että vahvasti päihtynyt mies on näpistelemässä kauppaliikkeessä Voimalankadulla. Partio sai kaupassa selville, että hieman alle nelikymppinen tukevassa humalassa oleva mies oli mennyt kauppaan ja hänen käyttäytymisensä oli kiinnittänyt vartijan huomion, kertoo poliisi.

Mies oli laittanut kaupassa ostoskoriin muun muassa lihapullia ja mennyt sen jälkeen irtokarkkiosastolle. Irtokarkkihyllyköstä mies laittoi karkkeja pussiin ja söi samalla kauhalla karkkeja laatikoista. Vartijan mennessä ottamaan miestä kiinni, hän lähti karkuun, mutta vartija sai kuitenkin miehen kiinni.

Irtokarkit laatikoissa ja lihapullat eivät olleet enää myyntikuntoisia. Tuotteiden arvo oli liki 240 euroa. Miehen epäillään syyllistyneen näpistykseen, joita hänellä on kahdeksan vuoden sisällä ennen kyseessä olevaa tapahtumaa. Lisäksi hänellä oli useita etsintäkuulutuksia perässä ja erilaisia hoitamattomia paperiasioita viranomaisten kanssa. Mies otettiin kiinni poliisilain perusteella.

Aiheeseen liittyen