tiistai, 25 kesäkuun, 2024

Näpistelijöitä kiinni Hämeessä – nainen jäänyt kiinni vuoden aikana 18 kertaa

Riihimäki. Maanantaina 11.9. kello 10.10 aikaan jäi Riihimäellä Voimalankadulla sijaitsevassa tavaratalossa kiinni näpistyksestä 24-vuotias mies. Mies oli ottanut tuotteita hyllystä yhteensä 70 euron arvosta ja poistunut itsepalvelukassojen läpi maksamatta tuotteita. Mies saatiin kiinni kassojen jälkeen vartijan toimesta.

Hämeenlinna. Kello 18.00 aikaan jäi Hämeenlinnassa Hämeensaarentiellä sijaitsevassa tavaratalossa kiinni näpistyksestä 30-vuotias mies. Mies oli piilottanut erilaisia tuotteita takkinsa sisään noin 54 euron arvosta ja poistunut tavaratalosta maksamatta tuotteita. Vartijat kiinniottivat miehen ennen kuin hän ehti poistua paikalta.

Lahti. Kello 14.00 aikaan jäi Lahdessa Aleksanterinkadulla sijaitsevassa kauppakeskuksessa kiinni näpistyksestä 43-vuotias nainen. Nainen oli käynyt useassa liikkeessä, joista hän oli laittanut tavaroita laukkuunsa ja poistunut maksamatta niitä. Tuotteiden yhteisarvo oli noin 45 euroa. Nainen on viimeisen vuoden aikana jäänyt kiinni omaisuusrikoksista 18 kertaa.

Kuvituskuva.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT