Laukaa. Poliisi tutkii pahoinpitelyrikoksena Laukaassa Ysitien varressa sijaitsevassa ravintolassa klo 23.45 aikaan sattuneita tapahtumia, jossa 1980-luvulla syntynyt nainen oli saanut tuopista osuman päähänsä. Rikoksesta epäiltynä on asianomistajaa vanhempi valkoiseen paitaan pukeutunut nainen, jonka henkilöllisyyttä selvitetään tutkinnassa. Asianomistaja sai lyönnin seurauksena vammoja kasvoihinsa ja loukkasi myös yläraajaansa kaaduttuaan lyönnin voimasta lattialle.

Pälkäne. Poliisi tutkii pahoinpitelynä ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisena Pälkäneen Sappeenvuorentiellä p-alueella klo 01.50 sattuneita tapahtumia. 1970-luvulla ja 1990-luvulla syntyneillä miehillä oli tullut riitaa, joka oli äitynyt tappeluksi asti. Nuorempi osapuoli oli tässä yhteydessä saanut haavauman kasvoihinsa. Järjestyksenvalvojat olivat puutuneet välienselvittelyyn ja joutuneet raudoittamaan vanhemman osapuolen tämän vastaanhangoittelevan käytöksen takia.

Tampereen Hämeensillalta tuli poliisin selvitettäväksi pahoinpitelytapaus klo 04.35. Tumma noin 180 cm-pituinen, tummiin pukeutunut huivipäinen mies oli tullut pyytämään tupakkaa noin parikymppiseltä mieheltä. Tupakkaa ei ollut tarjota. Tämän jälkeen pyytäjä oli tarttunut miestä hupusta. Hän oli kuitenkin päässyt irtautumaan otteesta. Tämän jälkeen tupakanpyytäjä oli lyönyt kasvoihin otteesta irtautuneen miehen kaveria. Ambulanssihenkilöstö tarkasti asianomistajan vammat. Rikoksesta epäiltyä ei etsinnöistä huolimatta tavattu.

Klo 18-06 välisenä aikana poliisilla oli yhteensä 153 tehtävää Pirkanmaalla ja 96 tehtävää Keski-Suomessa, kertoo Sisä-Suomen poliisi tiedotteessan.

 

Aiheeseen liittyen