perjantai, 12 heinäkuun, 2024

Poliisi on ottanut kiinni viime viikonlopun aikana Kuopiossa naisia ahdistelleen miehen

Kuopio. Poliisille ilmoitettiin Kuopion keskustan alueella nuoriin, yksin kulkeviin naisiin kohdistuneista seuraamisista, seksuaalisesta häirinnästä ja käsiksi käymisistä viime viikonlopun ajalta.

Poliisi on ottanut kiinni teoista epäillyn kuopiolaisen 70-luvulla syntyneen miehen, joka on syyllistynyt vastaavanlaisiin tekoihin myös aiemmin.

On mahdollista, että poliisin tiedossa ei ole kaikki miehen tekemät ahdistelut viime viikonlopulta. Poliisi pyytää ottamaan viipymättä yhteyttä, jos joku on joutunut vastaavanlaisten tekojen kohteeksi viime viikon torstain 19.10.2023 ja tämän viikon maanantain 23.10.2023 välisenä aikana.

Yhteydenoton voi tehdä käymällä henkilökohtaisesti poliisiasemalla, soittamalla Itä-Suomen poliisin vihjenumeroon 0295 415 232 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Poliisi tiedossa olevat tapaukset ovat tapahtuneet yöaikaan julkisilla paikoilla. Poliisi ei esitutkinnan turvaamiseksi voi kertoa tutkittavana olevista tapauksista yksityiskohtaisemmin, tiedotteessa todetaan.

Kuvituskuva.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT