Keskusrikospoliisi ja Kaakkois-Suomen poliisilaitos tutkivat Imatralla kadonneen Kalle Korpiniemen katoamista ja epäiltyä henkirikosta.

Viimeinen havainto Korpiniemestä tehtiin 29.3.2018 iltapäivällä Imatran Rajapatsaan kaupunginosassa. Tämän jälkeen miehestä ei ole havaintoja, ja hänen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi.

Kalle Korpiniemi on 175 cm pitkä ja tukevahko. Katoamishetkellä 37-vuotias mies oli pukeutunut harmaisiin verryttelyhousuihin ja tummaan päähineeseen. Lisäksi on mahdollista, että Korpiniemellä oli katoamishetkellä päällään punainen kansitakki.

Keskusrikospoliisi ja Kaakkois-Suomen poliisilaitos tekevät tutkintaa Lappeenrannan ja Imatran alueella tällä viikolla tapaukseen liittyen. Tutkinnan yhteydessä kuulustellaan ihmisiä ja tehdään maastotutkintaa esimerkiksi lennokkien avulla.

Keskusrikospoliisi pyytää kaikkia asiasta jotain tietäviä ja henkilöitä, joilla on havaintoja Korpiniemen tuntomerkkeihin sopivasta henkilöstä katoamispäivältä, ottamaan yhteyttä Keskusrikospoliisiin.

Poliisiin voi olla yhteydessä puhelimitse numeroon 0295 486 524 tai sähköpostilla rikosvihje.krp[a]poliisi.fi.

Kuva: Poliisi.

Aiheeseen liittyen