sunnuntai, 3 joulukuun, 2023

Poliisilla lyhyt takaa-ajo Raumalla – pakenevaa autoa väistelleiden yhteystietoja kaivataan

Rauma. Poliisipartio oli aikeissa tarkastaa Rauman McDonald’sin autokaistalla olevan henkilöauton kuljettajan ajokunnon lauantain ja sunnuntain välisen yönä 17.9. noin klo 00:10 aikaan, kertoo poliisi.

Kyseisen auton kuljettaja päätti yrittää poliisia karkuun kiihdyttämällä voimakkaasti pois autokaistalta edeten parkkipaikan läpi kohti Karjalankatua pyrkien Luoteisväylän suuntaan. Auton kuljettaja törmäsi autollaan liikenteenjakajaan ja pakomatka päättyi lyhyeen ja kuljettaja otettiin poliisin toimesta kiinni. Tilanteessa ei tiettävästi syntynyt henkilövahinkoja.

Ajoneuvon miespuolista kuljettajaa epäillään mm. liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Lisäksi hänen käyttämän farmarimallisen ajoneuvon, valkoinen Skoda Octavia, epäillään olleen luvatta hänen käytössään.

McDonald’sin parkkipaikalla muutamat jalankulkijat joutuivat väistämään pakenevan ja nopeasti kiihdyttäneen ajoneuvon edestä sivuun. Poliisilla ei toistaiseksi ole näiden väistäneiden henkilöiden yhteystietoja.

Poliisi pyytää tilanteessa vaaraan joutuneita ottamaan yhteyttä seuraaviin kanaviin yhteistietojen saamiseksi:

vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi
WhatsApp: 050 4117655
Vihjepuhelin: 0295 417 259

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT