perjantai, 19 heinäkuun, 2024

Poliisilla on meneillään rikostutkintaan liittyvä iso operaatio Kajaanissa

Kajaani. Oulun poliisilla on tänään menossa laajamittainen poliisioperaatio Kajaanissa. Paikalla on useita poliisipartioita ja panssaroituja ajoneuvoja. Operaatio liittyy rikostutkintaan, jossa poliisi epäilee asianomistajan pankkitililtä anastetun useita kymmeniä tuhansia euroja, tiedotteessa kerrotaan.

Poliisilla on tutkinnassa rikosepäily, jossa asianomistajan pankkitililtä on viety kymmeniä tuhansia euroja. Asiaa tutkitaan törkeänä maksuvälinepetoksena. Kokonaisuuteen liittyen poliisilla on torstaina 13. kesäkuuta ollut laaja operaatio Kajaanissa. Operaation yhteydessä poliisi on ottanut kiinni useita henkilöitä. Rikoksesta epäillyt ovat kajaanilaisia varhaiskeski-ikäisiä henkilöitä. Kiinniottoihin liittyen Kajaanissa on ollut paikalla useita poliisipartioita ja panssaroituja ajoneuvoja.

Maksimirangaistus törkeästä maksuvälinepetoksesta on viisi vuotta vankeutta.

Poliisi ei tässä vaiheessa tiedota asiasta enempää, sillä rikoskokonaisuuden esitutkinta on kesken, eikä poliisi voi esitutkintaa vaarantamatta kertoa tarkempia yksityiskohtia teosta tai tapahtumista.

Kuvituskuva.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT