Puumala. Kateissa olevan miehen omaiset ilmoittivat hätäkeskukseen, että häneen ei ole saatu yhteyttä torstain 13.7.-21 jälkeen. Miehen epäillään olevan liikenteessä harmaalla retkeilyautolla.

Poliisi etsii kadoksissa olevaa yli 70-vuotiasta miestä, jonka voinnista omaiset ovat huolissaan. Poliisin saaman tiedon mukaan mies on liikenteessä harmaalla Pössl Roadcar -merkkiselle retkeilyautolla, jonka rekisterinumero on OXB-703. Poliisin tekemän selvityksen mukaan on mahdollista, että mies on ollut Paalasmaalla Juuassa 14.7.2021. Tämän jälkeen miehen liikkeistä ei ole tehty havaintoja.

Poliisi pyytää ilmoittamaan autoon liittyvistä havainnoista Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.  Akuuteista havainnoista voi ilmoittaa myös hätäkeskukseen, tiedottaa Itä-Suomen poliisi.

Päivitys tiedotteeseen 19.7. kello 10.00.

Kadonneeksi ilmoitettu puumalalainen mies on löytynyt eikä tapahtumaan liity rikosta. Miehen matkapuhelin oli rikkoutunut, josta syystä omaiset eivät olleet saaneet häneen yhteyttä.

Poliisi kiittää kansalaisia havainnoista.

Aiheeseen liittyen