lauantai, 13 heinäkuun, 2024

Räjähdys liiketiloissa Ruotsin Vällingbyssä

Ruotsi. Perjantai-iltana 2.2. vähän ennen puolta yötä poliisi sai hälytyksen voimakkaasta pamauksesta Vällingbyn Vinstassa, Tukholman luoteisosassa, uutisoivat SVT Nyheter ja Aftonbladet.

– Voimme vahvistaa, että teollisuusalueen liiketilojen yhteydessä on jotain räjähtänyt, sanoo tiedottaja Anna Westberg Tukholman poliisista SVT:lle.

Parturi-kampaamon tilat, ovet ja ikkunat ovat kärsineet vahinkoja. Kukaan ei loukkaantunut räjähdyksen yhteydessä.

– Kyseessä on aineellinen vahinko. Rikkoutuneita laseja, hajonneet ikkunat ja tuhoutunut ovi, mutta kukaan ei loukkaantunut fyysisesti. Olemme olleet yhteydessä yrityksen henkilökuntaan, kertoo poliisin aluejohtokeskuksen tiedottaja Anna Westberg Aftonbladetille.

Poliisi käynnisti tapahtumapaikalla ison operaation, eristi alueen, haastatteli alueen asukkaita ja aloitti valvontakameroiden tallenteiden tarkastamisen. Ketään ei ole pidätetty.

Yleisölle vaarallisesta tuhotyöstä on aloitettu esitutkinta. Yön aikana poliisin pommiteknikot tutkivat räjähdyspaikan, jotta rikostekniset tutkijat voivat aloittaa työnsä.

Poliisi tutkii nyt teon motiivikuvaa, mutta Anna Westbergin mukaan ”ei näe selvää yhteyttä” Sundbybergin perjantai-iltana tapahtuneeseen räjähdykseen.

Kuva: SVT Nyheter.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT