tiistai, 28 toukokuun, 2024

Rallit käynnistyivät Jyväskylässä torstaina – ruuhkaa odotettavissa perjantaina liikenteessä

Jyväskylä. Torstaina 3.8. päivä alkoi aamulla testierikoiskokeella Rannankylässä. Ralliyleisöä oli paikalla runsaasti, mutta liikenne sujui silti kohtalaisen sujuvasti, tiedottaa poliisi.

Erityisiä ongelmia tai ylilyöntejä torstain liikenteessä ylipäänsä ei poliisin tietoon tullut.
Vähän ennen kello 16 ennalta ilmoittamaton mielenilmaus Jyväskylän Hannikaisenkadulla haittasi ajokaistojen liikennettä. Poliisi käski mielenilmaisijoita siirtymään toiseen paikkaan, koska liikenne häiriintyi vakavasti. Koska toistakaan siirtymiskäskyä ei noudatettu, otettiin seitsemän mielenosoittajaa kiinni niskoittelusta. Mielenosoittajat olivat poliisin tiloissa rikoksilta ja häiriöltä suojaamiseksi muutamia tunteja, mutta heidät on jo päästetty pois. Asia siirtyy esitutkintaan.

Ruuhkaa odotettavissa perjantaina 4- ja 9-teille

Perjantaina liikenteen ruuhkautumista on odotettavissa 9-tiellä erityisesti Jämsä-Jyväskylä välillä ja 4-tiellä Vaajakoskella. Jos näille reiteille ei ole pakollista lähteä, poliisi suosittelee muita reittejä. Ruuhkassa tulee noudattaa erityistä tarkkaavaisuutta, sillä ajoneuvojen jonoutuessa peräänajovaara on ilmeinen.

Poliisi muistuttaa yleisöä, että poliisin tai liikenteenohjaajien ohjeistusta erikoiskokeilla liikkumiseen tulee noudattaa. Autoja ei saa pysäköidä vaaraa aiheuttaviin paikkoihin, esimerkiksi pääväylille. Pelastusteiden on pysyttävä auki. Poliisi tai rallin järjestäjä voi hinauttaa esteenä olevan auton pois, lasku tulee auton omistajalle, haltijalle tai vuokraajalle.

Poliisi valvoo järjestystä ja yleistä turvallisuutta myös Jyväskylän yössä ja päivisin  liikenteessä. Muistathan, ettei illalla alkoholia nauttineen tule lähteä aamulla auton rattiin.

Kuvituskuva.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT