sunnuntai, 21 heinäkuun, 2024

Salossa kadonneen miehen etsinnät jatkuvat (uudet kuvat) – havaintoja kaivataan

Salo. Lounais-Suomen poliisi pyytää edelleen yleisöltä havaintoja ja tietoja Salossa perjantaina 13. lokakuuta kadonneen miehen liikkeistä. Poliisi ei ole vielä tavoittanut kadonneen kanssa yökerhosta samaan aikaan poistuneita miehiä.

Kadonnut 45-vuotias mies poistui perjantai-iltana 13. lokakuuta noin kello 22.30 Down Under Bar -yökerhosta noin viiden–seitsemän hengen miesporukassa.

Kadonnut mies. Kuva: Poliisi.

Poliisin saamien uusien tietojen mukaan seurueen henkilöt puhuivat keskenään mahdollisesti venäjää tai viroa. Porukan miehet ovat suunnilleen 30–40-vuotiaita ja kaikilla heistä on lyhyet, siilipituiset hiukset tai kalju. Tapahtumahetkellä miehillä oli tumma vaatetus. Yksi miehistä on hyvin isokokoinen ja hänellä oli yllään tumma työtakki.

Poliisi pyytää kyseisen miesseurueen jäseniä ottamaan yhteyttä poliisin. Kaikki tiedot ja havainnot seurueesta tai kadonneesta voi ilmoittaa Lounais-Suomen poliisilaitokselle osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Katoamiseen ei epäillä liittyvän rikosta.

Miestä etsitty katoamispaikan ympäristöstä

Poliisi on viime viikkoina etsinyt aktiivisesti kadonnutta miestä. Viime päivinä häntä on etsitty katoamisalueen ympäristöstä yhdessä Vapaaehtoisen pelastuspalvelun (Vapepa) kanssa. Etsinnöissä on muun muassa tarkastettu lähistöllä olevien asuintalojen ulkorakennuksia ja piha-alueita.

Poliisi on vastaanottanut yleisöltä tietoja miehen liikkeistä yökerhossa, mutta sieltä poistumisen jälkeen hänestä ole saatu vieläkään vahvistettuja havaintoja.

Poliisi julkaisee kadonneesta 45-vuotiaasta miehestä uuden valokuvan. Kadonnut on noin 170 senttimetriä pitkä ja painoltaan noin 50 kiloa. Hän on olemukseltaan laiha ja hänellä on kapeahkot kasvot. Lisäksi hänellä on vaaleanruskeat hiukset ja siniset silmät.

Hänellä on useita tatuointeja ja niistä tunnistettavimmat ovat vasemman käden keskisormessa olevat kirjaimet J ja R, sekä lisäksi oikean käden rystysissä olevat numerot 1978. Poliisin tietojen mukaan kyseisellä mieshenkilöllä oli katoamishetkellä yllään musta nahkatakki, musta huppari, siniset farkut ja suippokärkiset vaaleanruskeat kengät.

Kadonneen vaatetus. Kuva: Poliisi.

 

Aikaisempi juttu kadonneesta:

Poliisi pyytää havaintoja Salossa viikonloppuna kadonneesta miehestä (kuva)

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT