Salo

Salossa eilen puolenpäivän aikaan poliisille tuli ilmoitus ajoneuvosta joka oli ajautunut vastaantulevien kaistalle ja ollut törmätä vastaan tulleeseen autoon. Poliisi tavoitti Kaivolantieltä henkilöauton ja henkilöautoa kuljettaneen -67 syntyneen salolaismiehen, joka puhalsi alkometriin yli 3 promillea. Kuljettajalla ei ollut myöskään voimassaolevaa ajo-oikeutta. Tapahtumaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Ruoksmäentiellä eilen illalla parkkiruudusta lähdössä ollut henkilöauto oli töytäissyt toista ajoneuvoa kahteen kertaan.
Poliisi tavoitti paikalta kuljettajan, joka vaikutti erittäin päihtyneeltä eikä autosta noustessa kyennyt kävelemään ilman tukea. Ulkopaikkakuntalainen kuljettaja puhalsi alkometriin yli 3 promillea. Kuljettajalla ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta.
Tapahtumaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Somerontiellä eilen illalla poliisi pysäytti moottoripyörää kuljettaneen -81 syntyneen salolaismiehen. Kuljettaja puhalsi nollat, mutta vaikutti sekavalta ja suoritettu huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinille ja bentsodiatsepiinille. Kuljettajalla ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta. Tapahtumaa tutkitaan rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Aiheeseen liittyen