Forssa. Nuori mies ajoi henkilöautolla alkoholin vaikutuksen alaisena ulos tieltä varhain sunnuntaiaamuna Forssantiellä. Hän oli ajanut Santerintieltä Forssantielle suoraan risteyksen yli syvälle ojaan. Autossa matkustajina olleet olivat päässeet autosta ulos, mutta kuljettaja oli jäänyt autoon nukkumaan. Hän puhalsi seulonta-alkometriin 1,83 promillea. Kukaan autossa olleista ei loukkaantunut ulosajossa.
Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Riihimäki. Partio pysäytti henkilöauton liikennetarkastusta varten sunnuntaina puolenpäivän aikoihin Lasitehtaantiellä. Autoa kuljettaneelle kolmikymppiselle miehelle tehtiin huumepikatesti, joka oli positiivinen. Autoon tehtiin paikanetsintä ja sen yhteydessä autosta löytyi huumausaineita käyttörikoksen verran.
Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.

Janakkala. Hätäkeskus ilmoitti sunnuntaina iltapäivällä liikenneonnettomuudesta Valtatiellä 3 lähellä Tervakosken liittymää. Ilmoituksen mukaan onnettomuudessa oli osallisena aura-autoa ja kaksi henkilöautoa.
Partio sai tapahtumapaikalla selville, että aura-autoa kuljettanut kolmekymppinen mies oli tehnyt U-käännöksen huoltoaukossa. Käännöksen jälkeen hän oli ajanut vasemmanpuoleista ajokaistaa ja vaihtanut kaistaa oikealle. Kaistanvaihdon yhteydessä hän oli menettänyt aura-auton hallinnan, joka kääntyi kaistoilla poikittain. Takana tullut henkilöauto törmäsi aura-auton takakulmaan.
Aura-auton takana tuli myös kaksi muuta henkilöautoa. Niiden kuljettajat joutuivat ohjaamaan autonsa keskialueelle lumipenkkaan välttääkseen törmäämisen aura-autoon. Lumipenkkaan väistäneissä autoissa oli useita matkustajia, mutta kukaan heistä ei loukkaantunut tilanteessa.
Aura-auton ja siihen törmänneen henkilöauton kuljettaja vietiin sairaalaan tarkastuksiin. Aura-auton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta.

Lahti. Parikymppinen nainen anasti  noin 130 euron arvosta vaatteita sunnuntaina iltapäivällä keskustan kauppakeskuksen vaateliikkeestä. Nainen oli irrottanut vaatteista hälyttimiä vaatekaupan sovituskopissa ja poistunut liikkeestä maksamatta tuotteita. Hän pakeni paikalta, kun tuoteportit olivat hälyttäneet.
Nainen otettiin kiinni Aleksanterinkadulla sijaitsevan tavaratalon vartijoiden toimesta. Myymälävaras tuotiin poliisilaitokselle kuulusteluun epäiltynä näpistykseen.

Lahti. Kolmenkympin paremmalle puolelle ehtinyt mies anasti seitsemän euron arvoisen nitojan sunnuntai-iltana keskustan tavaratalossa. Hän oli ottanut nitojan hyllystä ja laittanut sen taskuunsa. Mies maksoi muita tuotteita kassalla, mutta nitojan hän jätti maksamatta.
Miestä epäillään näpistyksestä ja hänellä on anastusrikoksia yli kymmenen vuoden sisällä.

Lahti. 25-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen puolenyön aikoihin Uudenmaankadulla. Hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta kieltäytyi huumepikatesti. Mies vietiin verikokeeseen asian selvittämiseksi.

Orimattila. Hätäkeskus ilmoitti sunnuntaina iltapäivällä Artjärveltä Orimattilan suuntaan ajaneesta henkilöautosta, jonka liikkuminen oli ilmoittajan mukaan varsin epävarmaa. Partio tapasi kyseisen auton Orimattilan keskustan tuntumassa. Autoa kuljettanut nelikymppinen mies puhalsi seulonta-alkometriin 0,27 mg/l tuloksen. Hänet käytettiin verikokeessa verenalkoholipitoisuuden määrittämiseksi.
Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Sysmä. Partio tapasi seitsemänkymppisen miehen kuljettamassa henkilöautoa myöhään sunnuntai-iltana Jyväskyläntiellä Nuoramoisissa. Hän puhalsi seulonta-alkometriin 1,91 promillea. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon, tiedottaa Hämeen poliisilaitos.

Aiheeseen liittyen