tiistai, 28 toukokuun, 2024

Tarvitsetko lainaa? Älä kuitenkaan kysy sitä tästä pankista, vaikka vakuuksia ei vaaditakaan

Huijaukset. Jos kova rahantarve yllättää ja lainaa on saatava, niin mielelläänhän sitä ottaa semmoisesta pankista, joka lupaa suuriakin summia ilman minkäänlaisia vakuuksia. Netistä semmoisiakin pankkeja löytyy. Rikosuutiset ei kuitenkaan tätä kansainvälisesti toimivaa pankkia suosittele.

Kun isompi asunto olisi mukava hankkia, niin rikosuutisten toimittaja päätti tarttua härkää sarvista ja jätti 170 000 euron asuntolaina-anomuksen. Pankki totesi toimittajan nopeasti niin luottokelpoiseksi, että laina myönnettiin ja rahat luvattiin toimittaa tilille muutaman päivän sisällä.

Yksi pieni muodollisuus olisi kuitenkin pitänyt hoitaa sitä ennen:

”Hollannin lakien mukaan lainanhakijan on suoritettava ennen lainan siirtämistä asiakkaan tilille 985 euron arvoinen rahainsiirtovero, joka on EU:n sen ja sen lain määräämä takuumaksu”

Tällä kertaa lainan hakija oli kuitenkin niin köyhä, että edes tuommoista summaa ei kukkarosta  löytynyt ja rahat jäi pankilta saamatta. Kyllähän se vähän harmitti, vallankin kun suosituksista näki kuinka tyytyväisiä muut, hieman varakkaammat asiakkaat olivat pankin palveluihin.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT