Itä-Suomi. Poliisi kirjasi törkeitä liikenneturvallisuuden vaarantamisia Joensuussa, Liperissä ja Kontiolahdella. Lisäksi poliisi tavoitti 4 rattijuopumusrikokseen syyllistynyttä lauantai-iltapäivän ja sunnuntaiaamun välillä, tiedottaa Itä-Suomen poliisi.

Nuorukaisen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Joensuussa VT9/23 ohitustiellä (Kuopiontiellä) sunnuntaina heti puolen yön jälkeen. Poliisipartio mittasi henkilöautoa ajaneelle nuorelle nopeuden 190 km/h, kun rajoitus oli 80 km/h. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Hänellä oli kyydissä yksi matkustaja.Poliisipartio mittasi henkilöautoilijalle Liperissä Kuopiontiellä sunnuntaina kello yhden jälkeen 173 km/h ylinopeuden, kun sallittu nopeusrajoitus oli 100 km/h. Nuorta miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja ajokortti otettiin poliisin haltuun. Kuljettajan lisäksi autossa oli kaksi matkustajaa ja tiellä muuta liikennettä.

Moottoripyöräilijää epäillään lauantaina ennen puolta yötä  tapahtuneesta törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta Kontiolahdella Onttolantiellä. Poliisipartio mittasi moottoripyöräilijälle 132 km/h nopeuden, kun rajoitus oli 60 km/h. Kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta ja hän jäi kiinni kortitta ajosta jo seitsemännen kerran vuoden sisällä.

Aiheeseen liittyen