Vantaa. Vuonna 1994 syntynyt ulkomaalainen nainen menetti kuljettamansa henkilöauton hallinnan Hämeenlinnanväylällä hieman Keimolan rampista pohjoiseen. Naisen kuljettama auto lähti heittelehtimään ja osui ensin tien vasemmalla puolella oleviin kaiteisiin ja kimposi siitä tien oikealle puolelle päätyen oikealle kyljelleen.

Tapahtumapaikalle pysähtyi rekka ja henkilöauto auttamaan onnettomuuteen joutunutta seuruetta. Auttamaan pysähtyneen henkilöauton kuljettaja ehti nousta autostaan, kun onnettomuuspaikkaa olosuhteisiin nähden liian kovaa vauhtia lähestyneen henkilöauton vuonna 1985 syntynyt mieskuljettaja menetti ajoneuvonsa hallinnan ja törmäsi tienlaitaan pysähtyneen henkilöauton kylkeen.

Tie oli tapahtumapaikalla liukas ja satoi lunta. Ensimmäisen onnettomuuteen joutuneen henkilöauton renkaat olivat erittäin huonokuntoiset. Kukaan onnettomuudessa osallisena ollut ei saanut välitöntä sairaanhoitoa vaativia vammoja. Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena, liikennerikkomuksena ja ajoneuvorikkomuksena.

Aiheeseen liittyen