torstai, 25 heinäkuun, 2024

Vahingontekoja, näpistys ja uhkaus Pride-lippuihin liittyen kesäkuun lopulla

Espoo, Siuntio. Poliisi on saanut useampia ilmoituksia Pride-lippuihin tehdystä ilkivallasta, joka on kohdistunut osin myös yksityisasuntoihin.

Espoossa 18.6. ilmoittajan mukaan joukko nuoria aikuisia heitti kananmunia parvekkeelle, jossa oli ripustettuna Pride-lippuja. Lähtiessään joukkio huusi seksuaalissävytteisiä uhkauksia asukkaalle. Porukka poistui paikalta autolla. Poliisi tutkii tapausta laittomana uhkauksena ja vahingontekona.

Siuntiossa varastettiin kesäkuun lopulla kaksi Pride-lippua julkisilta paikoilta. Kunnantalon lipputangosta vietiin maanantain ja tiistain välisenä yönä 24.–25.6. lippu, kun taas 26.–27.6. välillä samanlainen lippu anastettiin terveyskeskuksen lipputangosta. Poliisi tutkii tapauksia näpistyksinä.

30.6. Espoossa tapahtui vielä toinen epäilty vahingonteko. Ilmoittajan mukaan useammasta alaikäisestä pojasta koostuva porukka oli heittänyt kiven kodin makuuhuoneen ikkunan läpi. Kivi rikkoi kaksi kolmesta ikkunalasista. Osa paikalta poistuneista epäillyistä oli peittänyt kasvonsa maskilla.

Makuuhuone on lapsen, joka oli piirtänyt ikkunaan Pride-lipun. Tapahtumahetkellä asunnossa oli useampia lapsia, jotka pelästyivät tilannetta, kertoo poliisi.

2 KOMMENTTIA

  1. No onpa hyvä, ettei mitään oikeaa lippua ole uhattu. Minä jo pelästyin, että ilkivaltaa, varkauksia ja muita kepposia tehty, mutta eihän kuitenkaan mitään oikeaa ole tapahtunut.

    0

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT